Patchwork tæppe af stofrester

Ideen om et tæppe begyndte da, jeg havde købt fint nyt sengelinned. Det kom i en fin stofpose, som jeg ikke nænnede at smide ud. Min datter havde været i gang med et andet upcyclingsprojekt – en gammel kjole blev til de sødeste muleposer, og fra denne kjole havde jeg også gemt resterne fra. Et smut forbi stofbutikken, fandt jeg fraskæringer og pladevat, som også kunne bruges til tæppet.

Der er generelt mange måder, hvorpå man kan genbruge sit ubrugte eller gamle stof, garn eller tøj, til at sammenstrikke et personligt, kreativt produkt. Det er stort set kun fantasien der sætter grænserne, og her hos By Sass prøver vi at give lidt inspiration til hvordan man kan up-cycle nogle af de genstande, som man finder i et typisk, dansk hjem. På bloggen kan du finde specifikke eksempler på hvordan du kan bruge dine garnrester, eller genbruge dine gamle jeans, til at lave noget helt unikt, som ingen andre har. God fornøjelse med projektet!

Det skal du bruge

  • Stofrester
  • Pladevat (kan udelades)
  • Saks
  • Målebånd
  • Symaskine

Similar Posts